• De Stadsoase als uitvalsbasis voor bv. Ooijpolder (foto), stuwwal, Reichswald en Mookerheide

  • Australische en Ierse topatleten (o.a. WK-gangers) verbleven in juni in de Stadsoase voor een trainingsstage

  • Mookerheide, dichterbij dan je denkt....

  • Een schilder- of tekencursus in de Stadsoase (binnen of buiten) is mogelijk

Voor wie?

Onze B&B is bijzonder geschikt als groepsaccommodatie voor maximaal 7 personen en een gunstig gelegen uitvalsbasis voor sportieve wandelaars, hardlopers, fietsers en mountainbikers om het 'Rijk van Nijmegen' te verkennen. Maar ook vrienden- en vriendinnen groepen, leesclubs, yoga-groepen, en akoestische musici kunnen hier hun hart ophalen. Ook voor teambuiling is de Stadsoase een ideale locatie. 

Uw gastvrouw Tea verzorgt graag een schilder- of tekencursus, binnen of buiten. Uw gastheer Henk wil u desgewenst graag begeleiden tijdens hardlopen, fietsen, mountainbiken of wandelen.

De Stadsoase is verder heel strategisch gelegen als u de Radboud Universiteit, HAN, St Maartenskliniek, het Radboudumc of Canisius Wilhelmina Ziekenhuis gedurende een korte periode wilt of moet bezoeken.

We kunnen maximaal acht gasten ontvangen. Als u boekt, beschikt u exclusief over de B&B, dat wil zeggen over de beide verblijfs-/slaapruimten, badkamer en ontbijtruimte. Er verblijven dan dus geen andere gasten in de B&B. 

B&B Stadsoase Nijmegen is niet geschikt voor (kleine) kinderen en feestvierders.